Kindsupport Meppel

8 september 2022

Spullen voor school, hobby's, een laptop, fiets of een verjaardagsfeest. Natuurlijk wilt u dat uw kind overal aan mee kan doen. Maar vanzelfsprekend is dat niet. Vaak door gebrek aan geld. Weet dan: Kind Support Meppel helpt!

Kind Support Meppel vindt het belangrijk dat alle kinderen zonder zorgen naar school kunnen gaan. Dat ze van hun vrije tijd genieten en dat ze spullen kunnen kopen die ze nodig hebben. Ook de kinderen die opgroeien in een gezin waar niet zoveel geld is. Kind Support Meppel is er speciaal voor deze gezinnen.

Een aanvraag doen is heel makkelijk. Vul het digitale aanvraagformulier in. Nadat Kind Support Meppel de aanvraag ontvangen heeft, neemt een vrijwilliger contact met u op. Komt u in aanmerking? Dan zorgen wij voor een goede afhandeling!

www.kindsupportmeppel.nl

Of klik hier voor meer informatie.